Termékpalettánk

Általánosságban elmondható, hogy amit nyomtatni lehet, el tudjuk készíteni.
Az alábbi nyomdai termékeket ajánljuk figyelmébe, mint egyedi lehetőségeket.
Ha nem találja a listán, amit keres, nem jelenti azt, hogy nem tudjuk elkészíteni!

A szolgáltatás egyediségéből kifolyólag megrendelésenként egyéni díjszabással dolgozunk. Konkrét árajánlatért forduljon kollégáinkhoz bizalommal:

Schmidt Edit 
Telefon: +36-30-654-83-59
E-mail: schmidt.edit@mnagroup.hu

Varga Nóra
Telefon: +36-30-228-77-66
E-mail: varga.nora@mnagroup.hu

Alátét 

Felhasználási területtől függően különböző médiumokra készítjük, az igényeknek megfelelően.
Készülhet:

? erős kartonból, melynek mindkét oldalára színesen nyomtatott kasírungot teszünk ? ez egy vékonyabb, nyomtatott papír, amely ragasztással kerül a karton mindkét oldalára
? laminált kivitelben ? mindkét vagy csak az egyik oldalán ? ez a legtartósabb forma, amely az igényes megjelenés mellett a vízállóságot is garantálja
? amennyiben fogyóeszköz, vékony papírra készítjük
? valamint környezettudatos vásárlóink igényeit szem előtt tartva készülhet az alátét környezetbarát alapanyagból is!
Irodai felhasználásnál könyöklőként funkcionálhat, tetszőleges méretben és terjedelemben

Árcédula

Ruhákhoz és kisebb termékekhez egyedi, digitális nyomtatással készülő árcédulákat kis szériában tudunk készíteni. Az árcédulákon minden állandó adat megjeleníthető ? pl. logó, cégnév ? segítve a márkahűség kialakítását és az egyedi felismerhetőséget. Tetszőleges formára vágva egy- és kétoldalas nyomtatással is készíthető, teljesen egyedi, akár változó adattartalmú feliratokkal. Általában kartonból (350 gr) készül, de kívánságra öntapadós anyagból is gyártható, lyukasztással ellátható.

Biztonsági nyomatok

A különféle fontos üzleti nyomtatványokat ? számla, tanúsítvány, ajándékkártya, pénzt megtestesítő irat, utalvány etc. ? lehetőség van biztonsági jelekkel ellátni, amelyek megakadályozzák hamisításukat és lehetővé teszik a másolatok gyors felismerését, kiszűrését. Efféle igény esetén keresse munkatársainkat, segítünk a megfelelő megoldás kidolgozásában!

Boríték

A vállalati arculat elengedhetetlen eleme a céges boríték. Az üzleti levelezés fontos kommunikációs csatorna, ezért fontos, hogy a papír alapon küldött anyag is magas minőséget tükrözzön, hiszen az vállalatunkat képviseli. A logóval, cégnévvel, egyedi grafikával ellátott borítékról ügyfeleink azonnal beazonosíthatják a kapott küldeményt.  A4-es mérethatárig különböző méretekben feliratozunk borítékokat, illetve bármilyen egyedi grafikát kivitelezünk. Fontos: digitális nyomtatásnál nem lehet kifutós a grafika, és ezzel az eljárással max. 1.000 db-ot nyomtatunk, mert efölötti mennyiség esetén már ofszet nyomtatás szükséges.

Brosúra

Egy jó brosúra nem csak abban segít, hogy minél többen megismerjék a vállalkozását, hanem növeli az emberek cégbe vetett bizalmát és új ügyfeleket, megrendelőket is hoz. Színvilága és grafikai kivitelezése magára vonja a figyelmet, tartalma vágyat ébreszt a vásárlásra és potenciális ügyfeleit kapcsolatfelvételre ösztönzi. Bármilyen papírra nyomtatható, mégis a minőség hű közvetítése végett, valamint mert bizalmat ébreszt a partnerben, mindenképpen a magasabb minőségi kategóriás papírokat ajánljuk. A darabszámban is rugalmasak vagyunk, már pár darabtól akár több száz példányig készítünk megrendeléseket.

Csekkek, postai csekk

Nálunk megrendelheti vállalkozása vagy alapítványa számára a postai csekkeket, amelyen ügyfelei befizethetik a díjakat. A csekkek lehetnek kézi (rublikázott) illetve gépi kitöltésre alkalmas módon elkészítettek. Megszemélyesíthetőek akár részlegesen (csak bankszámla szám, cégnév), de vállaljuk csekkek komplett, teljes megszemélyesítését (előre nyomtatott teljes kitöltését) is.

DM levél

Megszemélyesített levelek, reklámkiadványok, ajánlatok elkészítését vállaljuk, akár minimális, akár nagy mennyiségben. Emellett korábban ofszet nyomtatással elkészült nyomtatványok utólagos felülnyomását is elkészítjük, kívánságra a borítékolást, címzést, és a postázást is szívesen elvégezzük.

Doboz

Tetszőleges, egyedi méretű, egyedi grafikájú és kivitelezésű dobozok készítését vállaljuk.

Dosszié, mappa

Egyedi kivitelű, cégfeliratozott, logóval, szlogennel ellátott dossziékat készíttethet nyomdánkban a digitális nyomtatás segítségével!

Kiváló minőségű papírból, minőségi eljárással készített igényes, tetszetős kiadványban nyújthatja át partnereinek ajánlatait, bemutatkozó anyagait vagy éppen az elkészült szerződéseket, iratokat.

A dossziékat lehetőség van névjegykártya tartóval, valamint az oldalán és az alján zsebekkel ellátni, amibe kényelmesen belehelyezheti a papírokat.

Elismervény

Vállalkozása, üzlete számára egyedi felirattal, megadott sablon szerint elkészítjük az átvételi elismervényt, mely segítségével igazolni tudja a pénzátvételt, mindezt saját logóval ellátott nyomtatványon.

Etikett, matrica

Tetszőleges méretben, egyedi igények szerint készítünk matricákat, etiketteket, digitális nyomtatással. A felhasználás jellegétől függően papír vagy műanyag alapú hordozó nyomtatható. Sokoldalúan felhasználható, például figyelemfelkeltésre, szövegkiemelésre, akár címetikettnek, reklámajándéknak is ideális.

Feliratok

Kérésre bármilyen feliratot elkészítünk, ha tudjuk a felhasználás módját. Ajtó vagy ablakmatrica, autófelirat, reklámtábla, megállítótábla, cégfelirat, névtábla vagy bármilyen egyéb felületről legyen szó, mi fizikai formába öntjük elképzeléseit!

Hűtőmágnes

Kiváló céges ajándék vállalkozása népszerűsítésére! Ha ötletesen szeretné színesebbé tenni otthonát, arra is remek lehetőség. A legjobb, hogy nem kell több ezer darabot rendelnie, a digitális nyomtatás segítségével akár pár darab is készíthető, tetszőleges grafikával és szöveggel!

Járműdekoráció

Gyorsan, egyszerűen és költséghatékonyan mobilis reklámeszközzé alakíthatja (céges)autóját az általunk elkészített járműmatricával! Reklámfeliratozunk bármilyen járművet, szállítóeszközt egyedi kérése és útmutatásai alapján. Akár teljes becsomagolást is vállalunk, de egy-egy felirat, matrica elkészítését is ránk bízhatja. Ennél is praktikusabb megoldás a járműmágnes. A gépkocsik karosszériája többnyire festett, vasalapú felület, így a járműmágnes kiválóan tapad rá. Előnye a járműmatricával szemben, hogy bármikor könnyedén levehető és később ugyanolyan minőségben újraapplikálható!

Jegyzettömb

Konferenciákon, vevőtalálkozókon nagyszerű használati és reklámeszköz! A résztvevők és cége számára egyaránt praktikus, a rendezvényre érkezők örülnek, mert hasznos ajándékot kapnak és miközben erre jegyzetelnek folyamatosan szemük előtt van reklámja: vállalkozása logója, szlogenje. Emellett irodai használatra is ideális! Vonalas, négyzethálós vagy sima kivitelben készület, egyedi grafikával, oldalt, fejben vagy lábban tömbösítve. A szokványos a 25/50/100 lapos kivitel, az általános méret az A/5 illetve A/4. Természetesen egyedi lapszámú és méretű konstrukció is megoldható!

Kártyanaptár

Készíttessen vállalkozásának, szolgáltatásainak, honlapjának egyedi, saját tervezésű kártyanaptárt, hogy egy teljes éven át a zsebükben hordják reklámját! A kártyanaptárakat egyedi grafikával, fényképpel, céglogóval, tetszőleges kivitelben készítjük, sarokgömbölyítve, fóliázva.

Katalógus

Egy jól megtervezett, jó minőségű papírra kivitelezett katalógus napjainkban, az internet korában is kiemelkedő presztízsértékkel bír. Legyen szó akár tervezésről vagy csupán a kivitelezésről ránk bízhatja magát, szakértelmünk és fejlett technológiájú gépparkunk a garancia arra, hogy elégedett lesz a végeredménnyel. A digitális nyomtatás segítségével akár pár darab katalógust is rendelhet vagy több százat, az ár-érték arány mindkét esetben kedvezően alakul. A katalógusok tetszőleges méretben és grafikával egy- illetve két oldalas kivitelben készíthetők, választható grammsúlyú papírra. Kérésre a papírválasztásban szívesen segítünk!

Képeslap

A hosszú távú üzleti kapcsolatok kialakítása a cég fennmaradásának, versenyképességének záloga. Kulcsfontosságú tehát, hogy üzletfeleink megkülönböztetett szerepben érezzék magukat. A mai személytelen elektronikus üzenetek világában igazán különleges figyelmességi ajándéknak számít postai úton üdvözletet kapni. Tehetséges grafikusaink elkészítik az Ön számára az egyedi grafikát, amelyet megálmodott, ha esetleg tanácstalan lenne, nyugodtan rábízhatja magát a kreativitásunkra! Kívánságra feliratozzuk a képeslapokat, Önnek már csak postára kell adnia őket és garantált az elismerés, az üzleti siker!

Kockatömb

Kockatömböket készítünk bármilyen méretben, egyedileg szitázva akár az összes oldalán.

Magazin

Mivel a magazin célja, hogy különleges színvilágával, egyedi grafikai kivitelezésével felkeltse a potenciális vásárlók figyelmét, ezért különlegesen fontos a kiemelkedő minőségű kivitelezés. Modern gépparkunknak köszönhetően a legjobb minőségben készítünk magazinokat. A magazinok bármilyen papírra nyomtathatók, annak érdekében, hogy teljes legyen a színvonalas image, mindenképpen a magasabb minőségi kategóriás papírokat ajánljuk. A darabszámban is rugalmasak vagyunk, már pár darabtól akár több száz példányig készítünk megrendeléseket.

Meghívó

Egyedi meghívót szeretne? Legyen szó esküvőről, ballagásról, céges vagy egyéb rendezvényről kiváló grafikusaink elkészítik az elképzeléseinek, különleges igényeinek megfelelő anyagot. Munkatársaink precíz munkájának és gépeink által alkalmazott korszerű technológiának köszönhetően garantáljuk, hogy a végeredmény pont olyan lesz, mint amilyet megálmodott!

Molinó

Kiállítások, vásárok, különféle rendezvények hasznos reklámeleme. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas, a kültéri anyagok időjárásállóak, tartósak. Selyemszatén, hurkolt poliészter, vagy PVC anyagból készíthetjük, konfekcionálva (ringlizve, bújtatózva) is.

Műanyag kártya

Tagsági kártyák, klubkártyák, törzsvásárlói kártyák illetve belépőkártyák készítését vállaljuk különböző vastagságú alapanyagra (0,56 / 0,75 mikron). Lehetőség van sorszámozott, dombornyomott, mágnescsíkos, fényképes, chipes kártyák készítésére is.

Naptár

Kiváló karácsonyi ajándék egy újévi naptár családi fotókkal az esztendő minden hónapjára. Lepje meg szeretteit ezzel az egyedi különlegességgel! Üzleti partnerei számára is szívesen ajánljuk, az irodában elengedhetetlen arculati elemként vagy akár ügyfelei számára promóciós anyagként, figyelmességi ajándékként is kiváló. Ne habozzon, rendelje meg még Újév előtt!

Névjegykártya

Az üzleti életben elengedhetetlen a névjegykártyák használata, így cégünk is felvette a szolgáltatásai közé a névjegykártya készítést. Meghatározott formára szerkesztett dokumentum alapján tudjuk elkészíteni a névjegykártyákat. Amennyiben nincs lehetősége a névjegykártya megszerkesztésére, munkatársaink felár fejében elkészítik az Ön számára a nyomdakész formátumot. Névjegykártyáink 350 grammos papírra készülnek. Névjegykártyáját szabvány méretűre készítjük, 90 x 50 mm. Színes és fekete-fehér, egyoldalas és kétoldalas, matt és fóliás névjegykártya készítését vállaljuk.

Névre szóló nyomtatványok

Szinte bármilyen nyomtatványt egyedivé tehetünk megszemélyesítéssel, sorszámozással. Névre szóló meghívókat, okleveleket, tanúsítványokat, kuponokat készíthetünk a digitális nyomtatás segítségével. A lehetőségek tárháza végtelen.

Oklevél

Névre szóló oklevelek, elismervények, tanúsítványok elkészítését vállaljuk kiváló minőségben, pár darabos mennyiség esetén is!
Legyen szó céges versenyről, év végi elismerésről, búcsúztató megemlékezésről, segítségünkkel garantáltan emlékezetessé teheti az eseményt!

Papírtáska

Vállaljuk papírtáskák, tasakok, bor- és ajándéktartó dísztasakok készítését tetszőleges grafikával és méretben. Lehet színes vagy egy színű, megerősített kivitelű a nagyobb igénybevételhez, arany és ezüstfelirattal ellátott, sőt akár dombornyomott is. Mondja el, mit szeretne, és mi megvalósítjuk egyedi elképzeléseit!

Plakát

Kérésre tetszőleges felhasználásra alkalmas plakátot készítünk hirdetése megjelenítésére, különböző méretekben! Kültéri, időjárásálló vagy beltéri plakát, plexi mögé bújtatott vagy éppen falra ragasztott ? nem akadály! Mondja el, mire van szüksége és mi napokon belül elkészítjük!

Post-it

Ragasztós post-it jegyzettömböket sokféle színben és méretben kínálunk. Megfelelő mennyiség esetén lehetőség van teljesen egyedi változat és forma elkészítésére is! Kérésre céglogóval, szöveggel, reklámfelirattal látjuk el. Az irodákban napi szinten használják, szinte minden íróasztalon ott van, ezért egyedülálló figyelemfelkeltő eszközként közvetíti vállalkozása üzenetét.

Prospektus

Egy jól megtervezett, jó minőségű papírra kivitelezett prospektus napjainkban, az internet korában is kiemelkedő presztízsértékkel bír. Legyen szó akár tervezésről vagy csupán a kivitelezésről ránk bízhatja magát, szakértelmünk és fejlett technológiájú gépparkunk a garancia arra, hogy elégedett lesz a végeredménnyel. A digitális nyomtatás segítségével akár pár darab prospektust is rendelhet vagy több százat, az ár-érték arány mindkét esetben kedvezően alakul. A prospektusok tetszőleges méretben és grafikával egy- illetve két oldalas kivitelben készíthetők, választható grammsúlyú papírra. Kérésre a papírválasztásban szívesen segítünk!

Szórólap

A szórólap a kisvállalkozások számára is leginkább megfizethető hatékony reklámeszköz. A legjobb, hogy csak annyit kell megrendelnie, amekkora mennyiségre valóban szüksége van! Digitális technológiánknak köszönhetően bármilyen kis és nagy mennyiséget le tudunk gyártani, akár rövid határidőre. Konkrét elképzelés hiányában a tervezést is ránk bízhatja, grafikusaink készséggel állnak rendelkezésére. Tetszőleges méretben és grafikával egy- illetve két oldalas kivitelben készíthető, választható grammsúlyú papírra.

Tasak

Papírból, műanyagból vagy kartonból készült tasakokat rendelhet tőlünk egyedi felirattal, különböző méretekben.

Világító cégtábla

Tetszőleges méretben és egyedi grafikával rendelhet vállalkozása, üzlete számára átvilágítható cégtáblát, így szürkületben vagy éjjel is jól olvasható, figyelemfelkeltő lesz hirdetése.
Emelje ki üzletét az egyhangúságból, tűnjön ki a tömegből, rendeljen világító cégtáblát!

Regisztráljon nálunk!


 • Betöltés...


  Betöltés...

  Belépés  Regisztráció | Elveszett jelszó?

  Regisztráció

  A jelszót e-mailben kapja.

  Belépés | Elveszett jelszó?

  Elveszett jelszó

  Megerősítést elküldtük az e-mail címére.

  Belépés | Regisztráció


 • Miért?

  • hogy értesüljön híreinkről,
  • kedvezményeinkről!